Vállalok teljeskörü kőműves, burkoló, bontó, szobafestő munkát és lakásfelujítást. Budapesten és kőrnyékén!

                   Kisebb munkákat is elvégzem !                      

                       Tel :. 06 20 594 0260

              e-mail : felujitasepites@freemail.hu

MENÜ

Köszöntöm az oldalamon!

 

Novák Júlia vagyok már 25 éve foglalkozom takarítással.  A tisztaság mindenki számára igencsak fontos, nem csupán a higiénia miatt, hanem a komfortérzetünk is sokkal jobb, ha egy rendezett, kitakarított helyiségben tartózkodnak.

Ha takarításra van szüksége, kérem keressen engem bizalommal.

Telefon számom: + 36 20 594 0515 

Nem nagy üzemi takarítással foglalkozom. Első sorban kisebb irodák és üzlethelyiségek illetve ház, lakásfelújítás után takarítás . Természetesen Konyhák és orvosi illetve állatorvosi rendelők higiénikus ki takarítása is a fő tevékenységem.

Az árakról következő linken keresztül érdeklődhet.:

Takarító női árak itt!

Ha szükséges hétvégén is takarítok a munkatársaimmal! Pipere takarítás igény és megegyezés szerint. Az apró részletek az élet bármely területén számítanak, így a takarítás terén is, ezért nem véletlen, hogy egyre több ügyfelem veszi igénybe piperetakarítás szolgáltatásomat, ugyanis egyetlen oda nem illő folt is képes lerombolni egy alapvetően látványos közösségi tér vagy nyilvános mosdó megjelenését.

 

Szolgáltatási terület:
Budapest, I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII.,XIX., XX., XXI., XXII., XXIII., Kerületekben és környékén.

 

Köszönöm a figyelmét!

 

Novák Júlia

 

Telefon: +36 20 594 0515

 

e-mail: julianna.takaritono@gmail.com

 

Honlapom:

 

http://www.takarítónő.hu

 

Szolgáltatásom:

Takarító nő, Takarítás, takarító, Étterem takarítás, Kávéház takarítás, szőnyegtisztítás, Budapesten, szőnyegpadló tisztítás, Felújítás utáni takarítás, Lakastakarítás Budapest, Rendszeres takarítások, időszakos nagytakarítás, alapos takarítás, napi takarítás, iroda takarítása, pipere takarítás, napi szintű takarítás, üzlet helység takarítás, bolt, nagy takarítás, ablak tisztítás, magánlakás takarítás, takarítási szolgáltatások, Iroda takarítás, Családi ház, lakástakarítás, állatorvosi rendelő higénikus takarítás, takarítás profi szinten, takarító brigád, Általános takarítás, Építkezés, restaurálás utáni takarítás, konyha és étterem takarítás, mosogatás, lakásfelújítás utáni nagy takarítás, tisztítás, Tisztítás árak, takarítás árak' nem jelenik meg az oldal leírásban.

Asztali nézet